Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glödhet ( Haiku,senryo)

Glödhet som du är,

när du viskar mig kärlek ,

dina läppars smek.

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-18 22:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vibrerar av livet!
2012-11-20

  Rise Little One
Underbart...
2012-11-19

  Anya VIP
En het kärleksförklaring i bunden form. fint!
2012-11-19

    Ken Cassel
hihi..

(:
2012-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP