Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åååh vad skönt med den 15 februari!!!

 

Nu kan jag andas ut

behöver inte känna mig dum

för att inte ha engagerat mig

köpt små hjärtformade askar

med sliskiga hjärtan med socker på

 

Behöver inte tänka på

att jag förmodligen är den enda mamman

som inte gett mina barn små presenter

som talar om att just idag

idag älskar jag dem

 

Behöver heller inte fundera på

om det kanske är så

att det inte finns någon

någon överhuvudtaget

som tycker om mig

för att jag inte fick någon hjärtformad ask

på min kudde

 

Men det är tur att jag vet

att mitt hjärta inte bara är sött

en enda dag på året

och att mina barn får ta del av det

varje dag

sen att det finns någon som ler tillbaka

varje morgon

förvisso i badrumsspegeln

 

och dessutom så tycker jag faktiskt väldigt illa om

just hjärtformade gelegodisar

med socker på

 




Övriga genrer av Ensamma mamman
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-02-15 00:11



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
jag skickar ett hjärta till dig i tanken idag den 15 februari,
alla-hjärtans-dag är bara en dålig ursäkt
och det ju bättre att vara spontan resterande delen av året
*kram*
2006-02-15

  swimsus@gmail.com
Att du får kärlek av dina barn är värt mer än alla någonsin tillverkade sketna plast hjärtan i världen! Så det så!!
;o)
2006-02-15

  Dan Linder
Håller med om sockerdrogromantiken den 14:e feb varje år. En påse Turkisk Feber och Gudfaderboxen förgyller min kväll 365 dagar om året.
2006-02-15

  * Ammi *
Så fint och rätt, jag instämmer med dig!
2006-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Ensamma mamman
Ensamma mamman