Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt gott?

Allt gott är inte alltid enbart gott,

även om det borde vara det?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-19 13:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sannt!
2012-11-20

    Birgersdotter VIP
som godis..gott men inte alltför gott-för kroppen hihi
2012-11-19

    ej medlem längre
kan nog vara så.. tänkvärt!
2012-11-19

  Angel of love
Kan finnas en bitter eftersmak!
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP