Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skaldar

Han skaldar vintern i mina ögon.

Han skaldar vintern i mitt bröst.

Han skaldar det, som alla känner, någon.

Han skaldar kylan, jag bär inom mig, när det är höst.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-19 13:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
orden berör
2012-11-20

    Ken Cassel
.
2012-11-19

    Birgersdotter VIP
Kylan kan också vara varm och mjuk-som i ett julkortssnöfall
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP