Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksdikt

En kärleksdikt

skriven

för dig

min älskade

när orden samlas i mitt inre

och frigörs på ett vitt ark

och jag kan se dem

känslorna 

samlade i skriftform

och jag drömmer mig bort

och ser framför mig

gestalten

som är du

så vacker

kan ingen bli

inte i mina ögon

när jag dyker in under din hud

in i dina tankar om mina

och du berör mig

djupt

och jag saknar dig

jag saknar dig i varje andetag

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-19 15:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
tycker om den här mycket ;)
2012-11-20

  Celticgirl VIP
verkligen vackert och känslofullt
2012-11-20

  ULJO
KÄRLEK, verkligen
2012-11-19

    ej medlem längre
Mjuka ord !!!
2012-11-19

  Angel of love
Vackra kärleken!
2012-11-19

    ej medlem längre
En kärleksdikt som värmer hjärtat att läsa.
2012-11-19

    Birgersdotter VIP
vacker saknad-och kärlek
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP