Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon är 5 år


En dikt från min dotter till mig :)

Hej mamma 

jag gillar dig

för du och jag kan vara varje dag

det är så kul att leka med dig

nu är det att du är fnatt

ä mina mane platt




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-11-19 18:18



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
gulligt
2012-11-20

  Bibbi VIP
Så fint.
2012-11-20

  Lars Hedlin
Underbart skriven i kärlek ;)
2012-11-20

    maija tuori

:) Härligt
2012-11-19

  Rise Little One
så talangfull är din dotter :)
2012-11-19

  AgnesP
:) så underbart fin till en fin mamma!
2012-11-19

  Angel of love
Underbara älskade barn, vilket poet! Lik sin mamma <3
2012-11-19

  Lavinia Röd
Ja, men den var ju bara för underbar! Den bästaste jag läst idag faktiskt! Applåder!
2012-11-19

    ej medlem längre
Så underbart! Vilken lycka att ha ett sånt charmtroll i sitt liv!
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP