Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ok?

Jasså

du ser det nu?

men nu är försent

eller är det det

jag vet inte?

jag vet inte alls numera

vem kan man tro på?

vem kan man lita på?

vem?

när man ser det

inser det

rakt

så gör man det

inser

kanske lite osynligt

kanske inte 

bara om man inte ser

men jag ser

ser det i ljuset

energierna

och jag känner

fattar du?

jag känner det du tänker

rakt i hjärtat

fattar du?

och det gör ont

så jävla ont

rotfyllning det är ingenting

föda barn ?

men det du gör

fattar du vad det känns?

 

men jag vill inte känna det du gör

jag vill inte

så jag blundar

andas

tänker på annat

skriver poesi och så

allt för att glömma

hur djupt du skär med dina ord

och jag tycker att jag fått nog av sådant

vänner som du alltså

 

så jag blundar nu

fattar du?

och jag hoppas att det löser sig

för jag har inget otalt med dig

 

ok?

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-19 20:55



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Sorgligt när det blir så...
2012-11-20

  Bibbi VIP
En smärta som jag känner igen.
2012-11-20

  Lars Hedlin
Många blandade känslor i denna!
2012-11-20

  M M Mannheim VIP
Stark text...smärta vad andra känner...vad du känner...
2012-11-19

  Rise Little One
.. hoppas att det löser sig... :)
2012-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP