Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läser ( Haiku, senryo )

Jag läser dig nu.
Bokstäver på ett papper.
Jag läser känslor.

Jag läser dina,
ord som berör den som läst.
Jag läser av dig.

Jag läser just då.
Jag läser orden du skrev.
Jag läser bakom.




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-20 12:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2012-11-21

    ej medlem längre
Läser ord av kärlek här.
2012-11-20

    Birgersdotter VIP
Ja jag gillar att läsa -orden och- bakom
2012-11-20

  Angel of love
De betydande orden! Fin
2012-11-20

  Osvalds_Dotter VIP
Älskar känslorna i orden, dina ord, andras ord...
kram
2012-11-20

  Celticgirl VIP
vad fint..
jag älskar att läsa..
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP