Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldvackert ( Haiku, senryo )

Eldvackert tänder.

Tänder du eldar i mig.

Kärleken vaknar.

 
Eldvackert brinner.

Ljusets gudinna är jag.

Jag när jag älskar.

 

Eldvackert glöder.

Djup i hjärtat är kärlek.

Lågan brinner klar.

 

Eldvackert lyser.

Elden som brinner kärlek.

Elden älskar jag.

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-11-20 15:08



Bookmark and Share


  ULJO
Mycket bra
2012-11-23

  Lars Hedlin
Underbart varmt!
2012-11-21

    ej medlem längre
Fantastisk bra.
2012-11-20

  Rise Little One
Det känns varmt i hjärtat mha dina ord..
2012-11-20

    ej medlem längre
Mmmm så fint!
2012-11-20

    Birgersdotter VIP
Du är en kärlekens gudinna -
2012-11-20

    ej medlem längre
bravo! tycker om denna..
2012-11-20

    Gustaf Forsell
Väldigt fint och skickligt.
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP