Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar ( Haiku, senryo )

Änglar vackraste.

Lyser vitt i stjärnmörker.

Änglar hör och ser.

 

Änglar älskade.

Älskade änglar älskar.

Dig vackraste dig.

 

Änglar ger kärlek.

Änglars ljus i stjärnnatten.

Viskar dig kärlek.

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 608 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-20 16:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert diktat min vän.
2012-11-21

  Lars Hedlin
Evighets vackert!
2012-11-21

    Birgersdotter VIP
Viskar dig kärlek-vackert
2012-11-20

  Drömfångare
Så underbart vackert :)
2012-11-20

  Rune Thorsell
Originellt och starkt. Tilltalar även mig, som ju inte tror på änglars existens.
2012-11-20

    ej medlem längre
Fint och mjukt igen !!!
2012-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP