Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomtesaga Haiku

Tomtenissars spratt.

Fnissar glatt i tomtenatt.

Smyger bland träden.

 

 

Tomtefnattar går.

Gör i vit snö små, små spår. 

 Sött i stjärnnatten.
 
 

 

Tomtar som tassar.

I stjärnnatten ler hattar. 

Tänder små stjärnbloss.

 

 

Tomtar fnissar rart.

Ögon som gnistrar så klart,

fnatt i vinternatt.

 

 

Tomtenissar ler.

Tindrande stjärnor de ser.

Julen närmar sig.

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Ninananonia VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-23 15:52



Bookmark and Share


    eos
Härligt!
2012-11-24

  ULJO
Fint med julstämning
2012-11-23

  Angel of love
Åhh va jag längtar att få plocka fram allt, julen är underbar!
2012-11-23

  Daniela I
Härlig får så julstämning :)
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP