Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den stumme ( Tanka )

Den stumme är den.

Den som ser, hör och känner.

Den som inte hörs.

 

Den stumme är, den som vet?

Den som sårats till tystnad?




Bunden vers (Tanka) av Ninananonia VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-21 12:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Som lider i det tysta..............
2012-11-22

    ej medlem längre
berör..
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP