Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av du


Helande vind

Helande vind,

stryk ömt mot min kind.

 

Torka tårar,

från de som sårar.

 

Helande vind,

stryk mot min kind.

 

Jag kan inget göra.

Ingen ville se eller höra.

 

Helande vind,

stryk ömt mot min kind.

 




Bunden vers (Rim) av Ninananonia VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-21 15:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2012-11-24

  ULJO
Helt underbart skirivet
2012-11-23

  Lars Hedlin
underbart...applåd
2012-11-22

    ej medlem längre
Vinden är min mor, skrev Bear Heart....Fint
2012-11-21

  Angel of love
Fin och varm
2012-11-21

    Birgersdotter VIP
Värmande vind
2012-11-21

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna, varma och vackra ord...
2012-11-21

    ej medlem längre
så fint om vindens egenskaper...
2012-11-21

  Amanda Lantz
Väldigt vackert skrivet :)
2012-11-21

    ej medlem längre
värmande budskap ...
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP