Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
December 21 2012


Världens sista dikt?

Världens sista dikt?

Jag har läst och förstått.

Att något kommer hända?

Vad kommer att hända då?

Dikter kommer de att finnas sen, då?

Kommer vi att leva då?

Efter?

Kommer du och jag existera efter?

Eller kommer livet för oss, som människor, ta slut?

Indianer har spått, att något ska hända?

Men vad?

Man blir lite nyfiken då?

På vad som kommer att hända då?

Men jag tror att livet fortsätter.

Efter.

Jag tror att vi överlever dagen.

Jag tror att vi överlever dagen?

 

 

 




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-11-21 16:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Indianerna var världens klokaste folk. Men jag kan lova att just där spådde de fel. Inget kommer att hända.. Världen kommer att finnas kvar..Ett tag till. Nu hänger det på oss.

Kram.
2012-11-27

  Anders Nordlander VIP
En ny början
så tolkar jag det

finns inget som tyder på att världen ska gå under just nu
2012-11-26

  ResenärGenomLivet VIP
Världen skulle enligt vissa ha gått under
många gånger...det kanske den har gjort...
vi kanske inte finns...eller...
2012-11-26

  ULJO
Livét går vidare tro mig.
2012-11-23

    maija tuori

Joo ;det är många frågetecken ? men enligt Bibel, Vet ingen människa när det händer ?


2012-11-23

  Lars Hedlin
Allt börjar igen.......
2012-11-22

  poetryGirl
det var inte ett slut, det var en ny början, sa mayakalendern
2012-11-21

  Angel of love
Ja allt rullar på som vanligt :) hoppas jag
2012-11-21

  Jakob Drakros
Show must go on... :-)
2012-11-21

    Birgersdotter VIP
jag tror också..
2012-11-21

    ej medlem längre
Klart vi gör..en liten indian som heter Maya , kan ju även hon ha fel ;) !!!
2012-11-21

    ej medlem längre
Jag tror som du ...

överlever ...

fint skrivet oavsett ...
2012-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP