Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 7 5 7 7


Shamanen ( Tanka)

Shamanen spelar,

flöjten nu mystiskt helar, 

skallror, trumman slår.

 

Indianens chant  ger oss,

mod, kärlek och visdom.

 




Bunden vers (Tanka) av Ninananonia VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-11-22 14:07



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
Tack
2012-11-27

  Lars Hedlin
Evigeten visar sig!
2012-11-23

  Daniela I
Härligt ännu med musiken till precis så välskrivet från musiken :)
2012-11-22

    ej medlem längre
Dina ord ger oss skönhet.
2012-11-22

    ej medlem längre
helt underbar
2012-11-22

    ej medlem längre
gillar.. mycket!
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP