Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alltid ( Tanka)

Din röst ska alltid,

fylla mitt bröst med lycka.

Din röst ska alltid,

 

fylla mina tankar med,

du, du vet, jag älskar dig.




Bunden vers (Tanka) av Ninananonia VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-22 15:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gott!
2012-11-23

  ResenärGenomLivet VIP
En skön känsla...fint...
2012-11-22

    Ken Cassel
Sött!!! (:
2012-11-22

  Daniela I
Härlig och underbar :)
2012-11-22

    ej medlem längre
Fina fina ord.
2012-11-22

    ej medlem längre
så bra.. den är
2012-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP