Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På något vis?

 

Gråter tyst på något vis?

Inuti en burk.

Det låter så konstigt.

Man kan kalla det

burkigt?

Skrattar åt det komiska i det hela.

Känns?

På något vis?

Som en nygräddad omelett utan grädde och kryddor ungefär?

 

 




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-23 14:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skrattar men känner ändå vemodet i dina ord.
2012-11-23

    maija tuori

Gillar !!!!



2012-11-23

    Ken Cassel
¤.¤))
2012-11-23

  Anya VIP
Humor och mycket allvar, precis som livet. Bra!
2012-11-23

    ej medlem längre
En blandning av känslor
bra poeterat Nina
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP