Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå? ( Tanka )

Jag tror inte det.

Att jag är något alltså.

Faktum är att jag vet.

 

Vet att jag inte är det.

Men jag duger nog ändå.




Bunden vers (Tanka) av Ninananonia VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-23 16:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Klart att du är du är en del av oss alla andra du är värme och kärlek du är vi en enighet i kosmos..kram
2012-11-25

  Anya VIP
Du både är, duger, finns, har rätt att andas och gå på gatan lika mycket som någon annan. Så är det med det. Men känner igen tvivlen.
2012-11-23

  Angel of love
Du är bäst gumman <3
2012-11-23

  Federico Romano
Säg aldrig det..
2012-11-23

  Daniela I
Fint :)
2012-11-23

    ej medlem längre
Du ÄR. Som ingen annan.
2012-11-23

    ej medlem längre
Och något är du sannerligen..eller någon
en bra sådan.. !!!
2012-11-23

    ej medlem längre
Du duger mer än ändå..inte nog !!!
2012-11-23

  Rise Little One
Du är en bland de finaste poeterna här på sajten ...
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP