Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du


Tänker...

Känns sorgligt 

när jag tänker.

 

När jag tänker.

 

För när jag tänker.

Värker mitt hjärta trött.

Svider min mage rött.

 

Bankar mitt bröst.

Ja, när jag tänker,

blir det höst.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-23 20:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
>Känslan inom kanske kan bytas mot KÄR_LEK
2012-11-25

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-11-24

  Federico Romano
Tänk vår.. ;-)
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP