Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hihi ja så enkelt :) tack Frederico Romano.. för inspirationen


Tänker II

 

Jag tänker vår...
och det är här jag står...

just nu
är det bara jag
inte jag och du

jag tänker
hopp
jag tänker inte stopp

jag tänker livsglädje
jag tänker kärlek i min kropp

 

jag tänker nu att jag läker mina sår

jag tänker vår

 




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-23 20:35



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Vårlängtanshopp
2012-11-27

  Lars Hedlin
Bra ..våren är här när man själv vill..kram
2012-11-25

    ej medlem längre
Härligsprudlande!
2012-11-24

    ej medlem längre
Det positiva ger styrka. Bra.
2012-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP