Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knoppar

Knoppar ser

lite upp

lite ner

lite upp och  ner 

som knoppar gör

lite till höger

lite till vänster

i olika världar

i olika kulörer

nya och gamla

stora och små

matta och blanka

knoppar  

i en värld som ser

så mycket

alltför mycket

Även det som ingen vill se?

 

 

 

 




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-11-24 17:48



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Gillar texten
2012-11-27

  Lars Hedlin
Tyckte om denna....
2012-11-25

    ej medlem längre
Härligt att läsa!
2012-11-24

    ej medlem längre
gillar..
2012-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP