Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känns

Din tystnad talar

med min

men jag försöker

gå igenom din vägg

men det tar stopp där

och jag hör dig viska onda ord bakom

och det känns i min himmel

när det hela blir trasigt

och man förstår inte

att alla framsidor har baksidor

eller kanske vill man inte se det då




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-25 23:40



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Berör
2012-11-27

  Lars Hedlin
Känns inom!
2012-11-27

  Celticgirl VIP
berörande..
2012-11-26

  Bibbi VIP
Känns igen.
2012-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP