Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes

Hennes varma händer

hennes                  varma 

fyller mig med ljus

ljudlöst

ord utan ljud

men ändå med

jag hör henne tala

viska

om sol

sol är guld

sol är gudinnan

 sol är kärlek

ty det värmer mitt hjärta 

 




Bunden vers av Ninananonia VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-27 00:36



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du

är
2012-11-30

  Lars Hedlin
Du år sol!
2012-11-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
Sola, du divina
jag dyrkar


2012-11-27

    Birgersdotter VIP
Värmer mitt med...
2012-11-27

    ej medlem längre
Dina ord värmer mitt hjärta.
2012-11-27

    ej medlem längre
Vacker som bara du är är du
2012-11-27

    ej medlem längre
Mysig
2012-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP