Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sopkalas ( Rim )

Skatan trippar fram på tå

smyger på sina två

gömmer sig här

gömmer sig där

kanske hittar den något  då

när dörren är stängd så

 persiennerna nere nu

sopkalas  ju




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-30 15:36



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
hihi ja just så..........
2012-12-01

  ResenärGenomLivet VIP
Jag blir glad av dina fina ord...
2012-11-30

  Maj-Lis VIP
Så sann den var.
2012-11-30

  Delilah Juno VIP
Gulligheten som är lite av ditt signum blir ännu mera så av rimmen.
2012-11-30

    Ken Cassel
Bra Nina!

(:-
2012-11-30

    ej medlem längre
Mystisk :)
2012-11-30

  Bibbi VIP
Jättefin.
2012-11-30

    ej medlem längre
ett stycke samtid.. bra!
2012-11-30

  M M Mannheim VIP
En djup dikt, jag läser och jag läser.....??? En ljusglimt är att det är Du som skrivit den LoL!
2012-11-30

  Angel of love
Gulligt det lät! Fin...
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP