Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ( Rim )

Jag vill inte fly

jag vill stanna

jag vill sy

sy glädjen den sanna

 

Jag vill sväva ovan

inte under

jag vill inte bli van

att gå sönder

 

Jag vill vara hel inuti

inte trasig 

jag vill känna kärlek i

kärlek mellan dig och mig




Bunden vers (Rim) av Ninananonia VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-11-30 18:10



Bookmark and Share


  ULJO
Fin text du levererar
2012-12-04

    ej medlem längre
Det var vackert.
2012-12-01

    Max Poisé
Fint litet stycke detta!
2012-12-01

  Lars Hedlin
Det är du värd i evighetsljus......
2012-12-01

    ADI Nehlin
fin..önskar dig det
2012-11-30

    ej medlem längre
Vackert !!!
2012-11-30

  Lena Själsöga Keijser
ser
ljusfåglar

kolibris
2012-11-30

  Rise Little One
där satt den :)
2012-11-30

  Angel of love
Åhh den var riktigt bra, fin...
2012-11-30

    maija tuori

Så vackert...gillar !
2012-11-30

    ej medlem längre
Din kärleksönskan klingar så vackert...
2012-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP