Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bryts

Älvors vingar bryts så lätt

lätt under dina händer

älvor slutar dansa

änglar skakar i hörnen

snön faller tungt

bildar ett täcke av kall snö

men det är nog nu

det är nog




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-12-01 18:42



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
bilden
orden
berör
2012-12-03

  Lars Hedlin
Så vackert skaldat!
2012-12-03

  Daniela I
Fin dikt om snö
2012-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP