Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina ögon glänser av glädje, bara för dig.

Lek med mig
lite till
så jag kan skratta
igenom dagar

le för mig
en gång till
så jag kan le tillbaka.

Titta på mig
och det du ser nu
är det du kommer att se
i fortsättningen.

Mina ögon glänser av glädje

bara för dig.




Fri vers av syster pion
Läst 1068 gånger
Publicerad 2006-02-16 16:08



Bookmark and Share


  Daemon
lycka i sin underbaraste form
2006-03-02

  MonaLisa
Oj, dehär orden var för mej väldigt levande, och gjorde att jag mådde väldigt bra, som om de var skrivna för mej. Bokmärke direkt! Härlig! Ber att få rekommnendera o sända vidare.
2006-02-23

  Jessica Ebbesson
Håller med tidigare kommentarer..mycket varmt och kärleksfullt poetat.
2006-02-18

  Propella
Ja, verkligen jättevackert! Här mixar du alla vackra känslor i en om samma kompott och resultatet blir rent ut sagt ljuvligt.
2006-02-17

  Albert
o vad fint!
bara titeln gör ju att jag bara måste läsa
och jag blir inte besviken; leka, skratta, le, se ögon, glänsa, glädje, alla de där enkla vackraste orden på ett ställe. bravo!!!
2006-02-16
  > Nästa text
< Föregående

syster pion