Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Nu säger jag det från hjärtat

för du

du respekterar inte

mitt glas,

mina tallrikar,

mina kläder,

min tvättkorg

du kastar mina glas

har sönder min tvättkorg

slår sönder mina tallrikar

klipper sönder mina trosor

och det är aldrig du

ja du staplar på hög

på golvet

i kassar

men skitet är aldrig ditt?

konstigt?

så jag får göra allt det

det du aldrig gör

Nu säger jag det från hjärtat

för du

du respekterar inte

 du respekterar inte mig!



Fri vers (Fri form) av Ninananonia VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-09 22:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2012-12-11

    ej medlem längre
dessa rader

berör mig ... mycket ...
2012-12-10

    ej medlem längre
Det ska du inte finna dig i


Jävulskaper.
2012-12-10

  Bibbi VIP
Smärtsamt.
2012-12-10

  Angel of love
Stark, och gör ont... Kram
2012-12-10

  Lena Själsöga Keijser
... osandeord
2012-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP