Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklara?

Det gör ont

det gör ont i mig

lite till höger

lite till vänster

där

känner du hur det bankar

jag gör det

jag kan beskriva det 

i detalj 

och jag försöker att svälja

och visst svider det i magen

precis där

 inte för att jag är hungrig

jag kan bara inte förklara det

på riktigt?

allt känns så där overkligt

och jag vet inte varför det känns

men det känns

sådär 

det gör ont

det gör ont i mig

lite till höger

lite till vänster

där

 



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-12-11 22:21



Bookmark and Share


  Matilda Ida Anette
just sådana här "enkla" avskalade texter som tar precis där de ska och blir de bästa!
2012-12-17

    Ken Cassel
Ja, precis där, Ninanion ¤.¤

Bra där vännen och grattis till placeringen

Och texten ifråga

Hm..

hihihi

Kramar..
2012-12-17

  Linda CH VIP
Flödande om hjärtesorg.
2012-12-17

  ULJO
Berörande ord
2012-12-13

  Anya VIP
Bra, målande och enkelt svårt.
2012-12-12

  Angel of love
Känslan berör djupt...
2012-12-11

    Birgersdotter VIP
Känner känslan
2012-12-11

    ej medlem längre
känns, kram
2012-12-11

  E.Eriksson
verkligen berörande och känns att det verkligen gör ont.
2012-12-11

    ej medlem längre
berör..
2012-12-11

    ej medlem längre
får mig att fundera...
2012-12-11

  Federico Romano
Kärlekens smärta eller en hjärtattack..
2012-12-11

  Maj-Lis VIP
Man vet bara att de gör ont
2012-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP