Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste

Vackra

vackraste

ljusvandrerska

du vandrar

vandrar där i stjärnvindar

möter dem ljusa 

i ljusaste ljus

ljusa ljuvliga ljusvandrerska

vackraste du

du vandrar i vindar

i stjärnattens timma

så vacker

så ljus

den vackraste

vackra

du

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-14 23:47



Bookmark and Share


  ULJO
Ja precis, vackert
2012-12-17

    ej medlem längre
Vackra rader som riktigt strålar..
2012-12-17

  Lena Själsöga Keijser
skimrandeord
vitstrålande
2012-12-15

  Lars Hedlin
Underbart gillas mycket!
2012-12-15

  M M Mannheim VIP
Du är bara så fantastisk att kunna få in om rymden samtidigt om känslosamma saker. Med en känsla som får läsare att tänka på saker bortom rymden den vida.
2012-12-15

    ej medlem längre
Välkommen "tillbaka" med dina vackra texter !!!
2012-12-15

  Celticgirl VIP
dina texter är vackra.. förgyller tillvaron :)
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP