Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig?

Ser du

ser du mig på riktigt?

jag tror det

ser du mig?

ser du

 hur jag fluffar till molnen för dig

hur jag silar vattnet från all smuts

så att du kan dricka det

ser du

mina vingar när de omfamnar dig

beskyddar dig

älskar dig

känner du?

 hur jag renar din luft

när jag för mina ljusa händer omkring dig

så att du kan andas igen

känner du

hur jag värmer mina strålande händer från hjärtat

det ljusaste

för att beröra och värma dig

ser du

hur jag svävar i natten och gryningen

i dag

i natt

för att beskydda allt som är du

ser du?

ser du mig på riktigt?

ja jag tror att din själ ser 

ja jag vet

jag vet att din själ känner mig

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2012-12-15 08:49



Bookmark and Share


  Let it go VIP
ängla bra!
2012-12-21

  ULJO
Läsning man blir glad och varm av
2012-12-17

    ADI Nehlin
fint skaldat
2012-12-17

    ej medlem längre
Fina rader
om
att det går att se
bortom ögas rand

om vi viljar
2012-12-16

  Lena Själsöga Keijser
hjärtvingeandning
2012-12-15

    Ken Cassel
(:
2012-12-15

  Daniela I
En lätt mjuk klingande härlig dikt som svävar :)
2012-12-15

  Lars Hedlin
Mjuka värmandes känslor..Applåd
2012-12-15

  Bibbi VIP
Suverän.
2012-12-15

    ej medlem längre
bedårande!!!
2012-12-15

    ej medlem längre
Jättevacker , och sådär mystisk som jag gillar !!!
2012-12-15

    ej medlem längre
Det var en fin kärleks dikt.
2012-12-15

  AgnesP
Åh så fin.
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP