Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie Helisng


Strippade för just dig.

Jag var så glad och nynnade på låten"

Ty just nu idag så köpte jag,
en liten ros i en blomsteraffär,
en ros röd som blod,
så att du förstod att det är dig
som jag håller kär.

Fick en ide att strippa framför web kameran bara just för dig.

Jag tog fram min dildo och gjorde det skönt för dig och mig .

Du är min skälsfränd i mitt liv.







Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-22 15:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt som har det mesta, jag hoppas att Arne Quick läser den för vem kan inte gilla den taggiga rosens förvandling till snällaste trollstav.
2012-12-29

  nalltuss
Den här dikten får du nog många hemliga fans på.
Det pirrar i magen
2012-12-22

  Federico Romano
Aldrig fel med erotik där fantasin arbetar vidare..
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP