Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryser

Ryser

vid varje ord

varje andetag

du andas

känner du

du berör 

mig

ryser 

varje ton

varje ord

smeker min själ

och jag längtar

längtar till då

en tid

att älska evigt

vi älskar

jag älskar

sångerna du sjöng

smekte min själ

som du

jag vet

jag vet du älskar

du älskar mig

i en evighet

ryser

vid varje ord

varje andetag

du andas

känner du

hur du berör 

mig

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2012-12-28 20:57



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen av detta fina!
2012-12-29

  Sofhia Wirström
innerligt vacker
2012-12-29

  Änglaögon
Så innerligt fint och vackert.
2012-12-29

  Anya VIP
Kärlekshett!
2012-12-29

  Lars Hedlin
Underbart och vackert i själen
2012-12-29

  Daniela I
Vackert
2012-12-29

    ej medlem längre
Kärlek är guld i stund
2012-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP