Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Siverfärgad Märsa!

 

*
Hon kom körandes i silverfärgad Märsa
Fick stopp på skitet i Märsta
Han som hade så viga ben
Klev fram på denna scen!
*
Hon var ej tillmötesgående
Han sprang på grön gubbe
Hamna i baksätet
i silverfärgad Märsa!
*
Dan

 




Fri vers av DanSan
Läst 293 gånger
Publicerad 2006-02-18 01:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan