Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där natten aldrig sover

Låna mig dina vingar

älskade

låna mig dina

och låt oss flyga dit

där natten aldrig sover

naken under en stjärnhimmel

vågorna slå

rytmiskt

se jag vaknar där i magi

flyger högt

svävar där änglar

stiger högre

och högre

in i dimman

svävar

bland kyssar

dina

änglar vackra

berör

mitt hjärta

är himmelens portar

är i en evighet

som en kyss

i din mjuka famn njuter

som en mjuk kyss

på dina läppar öppnar

så låna mig då

dina vingar

älskade

låna mig dina

och låt oss flyga dit

där natten aldrig sover

 



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-12-30 00:07



Bookmark and Share


  ULJO
Magiskt vackert
2013-01-02

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2013-01-01

  Katinka VIP
Så vacker!!
2012-12-31

  Lars Hedlin
Underbart skaldat.......
2012-12-30

    Max Poisé
Som en godnattsaga. Vackert flätat och ren i sin toning.
2012-12-30

  Johan Bergstjärna VIP
Underbart!
2012-12-30

    ej medlem längre
Du Nina...jättevackert..mäktig text !!!
2012-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP