Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats Ängel!

Hjärtats Ängel!

*

På fjäderklädda vingar seglade Hon in!

Så vacker vit och glänsande en Gudinna!

Hon är Nord hon är Syd, Hon är min Ängel!

Hon är Väst hon är Öst, Hjärtats tröst!

Ja det är Hon mitt Hjärtas Ängel!

*

Dan

 




Fri vers av DanSan
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-18 13:49



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
åh det trillar en tår! bokmärkning!
2007-11-02

  * Ammi *
Perfekt lille poeten, är det vår i Ystad?
Jättefin text!
2006-02-18

  Pulsatilla
Åh sååååååå vackert!!! Det får du full poäng för!
2006-02-18

    ej medlem längre
Underbart med besvarad kärlek :) " Mitt hjärtas ängel.."
2006-02-18
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan