Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

URTIDEN!

URTIDEN

*

En flicka från Malmö så Go o Grann!

Fråga om Tiden, Tiden som går!

Men som också Försvann!

Men ur är Tiden, Urtiden!

*

Dan




Fri vers av DanSan
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-02-18 16:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan