Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Annelie Helisng


Att älska någon

Att älska någon så djupt att hjärtat brister.
Har sina sidor.

Man kan bli sårad , man kan bli lämnad
man kan bli sviken och även bortglömd.

Livet är tufft och man går igenom svårigheter med den man älskar.

Att skiljasåt och kunnan säja förlåt.
Det är svårt.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-16 18:09



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sant ...
2013-03-22

  Federico Romano
Inget mer att tillägga, brava!
Erfarenheten att det går över, men allt för långsamt & smärtsamt..
2013-01-16
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP