Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nalle Puh här, hej!

Nalle Puh här, hej!
*
Jo jag ville berätta att honung
Det är det som bygger upp
en sann man, får man(en)
ej honung så är livet
ej så glatt, men får
man(en) honung, ja
då faller man
platt
*
Nalle Puh
Dan




Fri vers av DanSan
Läst 343 gånger
Publicerad 2006-02-19 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan