Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmiska hjärta

Änglar vandrar i vindar

tankar svävar

vackra

sök nu

universums innersta

kosmiska hjärta

du finns

du är

vi är

jag är 

kan du känna?

hjärtat slår rytmiskt

pulserar av liv

kärleken är där och här

evigt

du finns

du är

vi är

jag är

trygg

omgiven av ljus och kärlek

änglarna är alltid här

alltid när vi är

det vi är

kärlek ljus

 utstråla så kärlek

var kärlek

den vackraste

blunda nu

vakna nu

stråla nu

och jag andas bara kärlek ljus

och jag andas bara kärlek ljus

djupaste kärlek

Änglar vandrar i vindar

tankar svävar

vackra

sök nu

universums innersta

kosmiska hjärta

du finns

du är

vi är

jag är

 

 



Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-19 14:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart fint!
2013-01-20

  ULJO
Strålande poesi
2013-01-19

    Max Poisé
Suveränt! Tack för denna!
2013-01-19

  Nils Teodor VIP
Härligt vacker
2013-01-19

    ej medlem längre
mycket vacker..
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP