Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du får mig, att . . .

Du får mig, att . . .

*

Dessa bara underbara, svårt att förklara!

Dessa så otroligt vackra stötar från din själ!

Ja dessa vibrationer som får mig att må så väl!

Får hjärtat att lyfta, sväva så otroligt fritt!

Fritt fram i mitt känsloliv, ett jättekliv!

Där du bara får mig att må så bra!

*

Dan

 




Fri vers av DanSan
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-02-20 13:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och besjälad. Vad mer kan sägas?
2006-02-20

    Bodil Sandberg
Vilken otroligt vacker kärleksdikt...nästan som en sång...
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan