Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låga

 


En  låga

brinner klar

vilandes

stilla

väntandes

djupt in

jag tänker

jag känner dig

jag känner

dina ord

inom mig

hur dina kyssar bränner

hur längtan känns

inom

dina ord darrar 

och mina läppar ler

jag ser din skönhet

jag ser dem

dina

i en flammande låga

min kärlek

som aldrig dör

 

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2013-02-03 19:53



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En ömsint, varm kärleksförklaring!
2013-02-07

  Lars Hedlin
Så fint du skriver..får en varm känsla när jag läser ;)
2013-02-05

  M.A.J.R
Verkligen vackert diktat av dig Nina. En klar dikt o fin klassad pensel målar du upp en stark låga.
2013-02-04

    Birgersdotter VIP
Så vacker
2013-02-03

  Angel of love
Väldigt vacker..
2013-02-03

    ej medlem längre
ljuvligt vacker glödande låga..
2013-02-03

    Ken Cassel
Åh. vad varmt det är här, Nina

hihi

Bra skrivet :)
2013-02-03

  MaRit MaRitza LöfRoos
Ljuvligt.
2013-02-03

  ULJO
Magiskt
2013-02-03

    ej medlem längre
vackert om det eviga..
2013-02-03

  ResenärGenomLivet VIP
Evig kärlek...kan det finnas något bättre...?
2013-02-03

    ej medlem längre
Dina ord värmer som en varm låga.
2013-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP