Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läser

Jag vill att du läser mig nu

men jag vet

du kan det inte

inte nu

inte längre

för

du finns inte




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-09 13:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känns jobbigt..men fint...
2013-02-10

    ej medlem längre
Mystisk..men fin
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP