Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be

Be 

be mig om det

gör det

be 

för allt är så

som det ska vara då

när du ber så

om mer

be

ömsint mer

snälla be 

gör det




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-09 13:23



Bookmark and Share


  vargtass
Vackert!!
2013-02-15

  ~UrTjur~
Här skulle man ju kunna sitta och läsa hela natten :) Kanske gör jag det. Du bär Ljuset i ditt hjärta.
2013-02-13

  Lars Hedlin
Bra att be och önska..kram
2013-02-10

    ej medlem längre
Dina ord ber så vackert.
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP