Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Tankar

behöver bara känna

bara höra

bara be

om det

nu

dina tankar

värmer mina

mitt hjärta

din röst

att älska

för mycket

och jag undrar mjukt

vad som finns där

bakom molnen

fluffiga vita 

på en himmel blå

vill inte gå

behöver

bara solen

solen brinner varm

djupt i min själ

och jag ser när du går

med håret i vinden

dansar på moln

ömsint

jag längtar

 där vi möts

vi älskade

behöver bara

höra

känna

dina tankar




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-09 13:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fina tankar..
2013-02-11

  Lars Hedlin
Mycket fint
2013-02-10

    ej medlem längre
vackra är dina ord.. tankar..
2013-02-09

  ResenärGenomLivet VIP
En kärleksfull känsla i orden...så fint...
2013-02-09

  Anya VIP
Kärlek inuti! Fint!
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP