Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten

I natten

under täcket

i min varma säng

vilar jag stilla

som natten

som du

vaknar drömmar i natten

mjuka andetag ligger

svävar under stjärnorna

liksom i dvala liksom i sömn 

men ändå vaken

känner mjuka händer

smeka hud

beröra försiktigt

kan känna

din närhet

så öm

din själ

utan kropp

men ändå så fysisk

beröra

beundra

kan känna

din mun 

mot min

längta

din kropp

min njuter

rytmisk i drömmar

mina djupa andetag

vet

du är här nu

och allt är så vackert

ja så underbart

skönt

i natten




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-02-09 14:18



Bookmark and Share


  ULJO
FINA ORD FRÅN DIN PENNA
2013-02-12

  Lars Hedlin
Vemodigt vackert och ömt längtandes....
2013-02-10

    ej medlem längre
Mjukt och melodiskt !!!
2013-02-09

    ej medlem längre
Ljuvliga är dina ord.
2013-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP