Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du?

 

 

Du är den som kysser mitt djup,

som samlar mina tårar i en bägares djup,

för att fylla dem med skratt

och sedan ge mig dem tillbaka som en gyllene skatt.

Du är den som kysser morgonen varm,

den som smeker mina nakna fötter med dina mjuka läppars charm.

Du är den som vibrerar mjukt inom en själ i smärta

och djupt inuti ett älskat hjärta.

Nu räcker jag dig mina händer.

Säg vill du ta dem så att allt vänder?

 

Vill du ta dem? Säg vet du hur jag känner? Ja.

Du vet.Som när natten kommer med stjärnorna?




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-02-12 20:33



Bookmark and Share


  ~UrTjur~
Diamant!
2013-02-13

  Lars Hedlin
Så härligt skaldat gillas...
2013-02-13

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2013-02-13

    Max Poisé
Mysig och lite trollsk!
2013-02-13

    ej medlem längre
Mystisk..men varm..
2013-02-13

  ULJO
En fråga som kräver ett sunt svar
2013-02-12

  ResenärGenomLivet VIP
Mjuk och fin önskan...
2013-02-12

    Birgersdotter VIP
Underbart vacker
2013-02-12

    ej medlem längre
Vacker är din fråga och vackert blir nog svaret...
2013-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP