Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde jag förklara?

 

Hur kunde jag förklara

känslor ?

När snön faller vit,

i skenet av en gatlykta

och kylan känns i märg och ben.

 

Hur kunde jag förklara?

I ord jag inte känner,

men ändå känner,

ja, på riktigt

och visst känner jag mer,

mer än jag vågar.

Du vet.

Allt det.

Det vackra,

som iskristallerna på mitt fönster.

 

Hur kunde jag förklara

allt det?

Det uppenbara.

Du vet.

Det som känns.

Precis så,

som nu,

nära, men ändå långt borta.

Just så.

 

Djupt inuti ditt hjärta.

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-02-13 18:45



Bookmark and Share


  Anya VIP
Kärnfullt lyckas du förmedla kärlek.
2013-02-16

  vargtass
En underbart vacker text som går rakt till hjärtat!
2013-02-15

  Lars Hedlin
Som vanligt så skapar du med ditt hjärta...som fyller oss med värme ..Applåd för en underbart dikt ;)
2013-02-14

    ej medlem längre
Ljuvligt vacker Nina ...
2013-02-14

  ~UrTjur~
Blir väldigt.. Inspirerad :) Tack!
2013-02-13

    Ken Cassel
Så tjusigt så, Nina!

(-.¤)

Kramar..
2013-02-13

  Katinka VIP
Vad fint du skriver. Texten flyter fram. Fin känsla.
2013-02-13

    ej medlem längre
Magiskt vackert förklarar du...
2013-02-13

    ej medlem längre
Mycket vackert skriver du.
2013-02-13

    ej medlem längre
Ett vackert djup i denna !!!
2013-02-13

    Birgersdotter VIP
Vackert som alltid
2013-02-13

  Federico Romano
Difficile..
2013-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP