Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker, känner ? (ordlek)

Tänker? Känner?

Jag tänker,

 jag känner en känsla.

Jag tänker,

jag känner dig?

Jag känner,

jag tänker dig?

Jag tänker, känner du mig?

Jag känner, tänker du på mig?

Jag tänker på en känsla, jag känner.

Tänker du på den?

Känner du den?

Min känsla alltså,

som  jag tänker och känner?

 

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-02-16 08:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så bra du skriver!
2013-02-17

    ej medlem längre
Rolig ordlek att läsa.
2013-02-16

  Sofhia Wirström
härliga rader
jag tänker
du känner
vi tänker

2013-02-16

    Birgersdotter VIP
Du vet....vi tänker känner..
2013-02-16

  Federico Romano
Jag kom, jag såg, jag vann
Tärningen är kastad..
Jag gillar citat & ibland är dom verkligen stora
Jag tänker, jag känner, jag älskar..

Credo ego diligo

Penzo, sento, amo
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP