Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänker på

Jag tänker på

stjärnor.

De tassar inte på tå,

de lyser så fint,

De beundras,

för att de är stjärnor.

De svävar,

de dansar.  

De njuter av att vara, 

just stjärnor,

långt, långt borta.

Men egentligen

är de solar

och jag älskar solar,

som de solarna

som är i våra hjärtan.

Jag kan känna min sol.

Kan du känna den?

Ja, solen i ditt hjärta?

Då vet du hur det känns,

när man älskar.




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-16 09:09



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart gillas!
2013-02-17

  ResenärGenomLivet VIP
Njuter av dina fina tankar...
2013-02-17

    ej medlem längre
Underbar text!
2013-02-16

    ej medlem längre
härligt vackert att känna
stjärnor.. sol som värmer
glimrar i hjärtat..
2013-02-16

  Änglaögon
Ömsint och vackert och stjärnor och kärlek...
2013-02-16

    ej medlem längre
Mjukt..fint !!!
2013-02-16

  Sofhia Wirström
fina rader
om kärlek
om att älska
inger hopp gör dina
rader
2013-02-16

  wildah
Fint hoppfull dikt!
2013-02-16

  Anya VIP
Fint om både de stora och små universumen.
2013-02-16

  Maj-Lis VIP
Fint om att älska
2013-02-16

    Birgersdotter VIP
Fin- känner värmen och solen
2013-02-16

  Federico Romano
Tänker på dansen av Matisse av någon anledning & dom solar du ser.. Vackert..
2013-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP